Què és l’esplai?

L’Esplai la Fera de Poblenou és una associació voluntària sense ànim de lucre que treballa per a l’educació en el lleure d’infants i joves. L’Esplai la Fera  va fundar-se a principis de l’any 2010 amb la finalitat d’oferir una alternativa educativa al barri del Poblenou de la ciutat de Terrassa. L’equip de monitors, compartint uns série d’inquietuds, pensaments i motivacions, va emprendre un projecte ambiciós, que va entrar en funcionament el mes de setembre, després de formalitzar la creació de l’entitat i redactar els Estatuts, l’Ideari i el Projecte educatiu de Centre, els quals, donen significat a la nostra tasca.

Actualment, l’esplai vetlla per integrar-se al barri del Poblenou,  a través de les activitats per als joves i infants que hi participen. L’entitat treballa per oferir una resposta educativa a les necessitats del barri, mitjançant activitats, dinàmiques, jocs, i propostes lúdiques que ajudin al creixement personal i social de l’infant, per tal que aprengui a conviure,  i esdevenir una persona autònoma dins el seu entorn més proper.
L’equip de monitors dur a terme un esplai setmanal al llarg de tot l’any i organitza Colònies i Casals d’Estiu, per totes els infants i joves que vulguin participar-hi. Sense infants i famílies, la funció de l’esplai perd el seu significat, de manera que la seva participació és imprescindible pel bon funcionament de l’entitat.
Clic aquí per a descarrgar:
Esplai12

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: